2023. szeptember 12., kedd

Csordultig van poharam

Asztalt terítesz nekem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.      23. Zsoltár 5. vers




Milyen csodálatos, hogy Isten gyermekének mindig helye van az Isten terített asztalánál. A Sátán és hadai csikorgathatják a fogukat, emberek foghatnak össze ellened, ha Isten gyermeke vagy, akkor korlátlan hozzáférésed van az Isten örökségéhez.
Minden egyes nap használd ki ezt a nagy lehetőséget. Az ellenség résen van és állandóan arra törekszik, hogy elcsábítson az atyai háztól. Isten olajjal keni meg fejedet, ami a Szentlélek jelképe. A Szentlélek által Isten felken minden szolgálatra. Ne szégyelld hát, hogy kihez tartozol. Bátran valld meg, hogy a mennyei Atya asztalánál, örökségében, gondviselésében élsz.
Az oroszlánok is szűkölködhetnek, éhezhetnek, de akiknek az Isten terít asztalt, azok minden szükségessel rendelkeznek. Isten ugyanis megelégedett és hálás szívvel is megáldja gyermekeit.
Amikor túlcsordul életed az Isten szeretetétől, irgalmától és jóságától, más életeket is megérinthetsz a Szentlélek illatával.


IMA: Istenem, áldalak és magasztallak Téged azért, mert megkülönböztetett szeretettel viselsz gondot gyermekeidről. Köszönöm, hogy ameddig a Te nyomdokaidban járok, ellenségeim látják ugyan, hogy jót teszel velem, de semmit sem tehetnek, hogy megfosszák életemet a Te áldásaidtól. Segíts ébernek maradnom, hogy a Te asztalodnál, kegyelmednél maradjak a Te beszéded és Szentlelked által. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Isten szerető kezében

Vesd az Úrra terhedet, és ő gondot visel rád! Nem engedi sohasem, hogy ingadozzon az igaz.                  55. Zsoltár 22. vers Amikor nehé...