2023. november 30., csütörtök

Az Élet Lelkének ereje

Ha pedig annak Lelke lakik bennetek, aki feltámasztotta Jézust a halottak közül, akkor az, aki feltámasztotta a Krisztus Jézust a halottak közül, életre kelti halandó testeteket is a bennetek lakó Lelke által. Rómaiakhoz írt levél 8. fejezet 11. vers




El tudod képzelni, hogy milyen hatalmasan nyilvánult meg a Szentlélek ereje azon a húsvéti reggelen, amikor a Krisztus sírját őrző katonák összeestek és olyan erőtlenné váltak, mint a halottak. El tudod képzelni, hogy a nehéz kő, amelyik a sír száján volt, könnyedén, mint egy tollpihe félreállt az Élet erejének útjából?

Ez a Szentlélek támasztotta fel Jézust a halottak közül és ez a Lélek munkálja ma is oly sok lelkileg halott ember "feltámadását." Valószínűleg te is tapasztalod mennyi nehézség és viszontagság akarja utadat állni és elérni, hogy megszakadjon a kapcsolatod ezzel a csodálatos Erővel.

Légy bátor! " Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van." 1 János 4:4

Ha Isten gyermeke vagy, akkor győzni fogsz. Talán ma úgy érzed, hogy minden ellened dolgozik, de a valóság az, hogy Isten gyermekeként minden és mindenki a javadra dolgozik.

A tisztátalan lelkek egy bizonyos pontig utánozhatják az Élet Lelkének munkáját, de nyomuk sem marad. És erre az Élet Lelke a garancia. Ha úgy érzed erőtlen vagy, problémáid vannak, ha úgy érzed összecsapnak a fejed fölött a hullámok, kérd Istent, hogy töltsön be téged a Szentlelkének erejével. Ha pedig ez megtörténik, garanciát kapsz általa arra is, hogy a halandó tested is győzelmesen ki fog jönni a sírból a Szentlélek ereje által. Csodálatos tudat. Nem igaz?




IMA: Istenem, köszönöm, hogy nem magamban vagy más emberek erejében, jóindulatában kell bíznom, hanem naponta kérhetem, szomjazhatom a Te Mindenható Lelked vezetését, segítségét, erejét. Általad győztes vagyok. Magasztallak ezért. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Erőt kaptok!

"...ellenben erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és lesztek az én tanúim Jeruzsálemben és egész Júdeában, Szamáriában, és ...