2023. december 8., péntek

Isten jelenlétének ajándéka

Közel van az ÚR mindenkihez, aki hívja, mindenkihez, aki igazán hívja. 145. Zsoltár 18. vers



Történt már meg veled, hogy magától értetődőnek vetted Isten jelenlétét? A Szentlélek által, Isten minden egyes gyermekének életében jelen van. A téged leglelkesebben és odaadóbban szerető személy sem lehet veled mindig.
Nincs egyetlen személy sem, aki minden kis intim titkát ismerné szívednek, elmédnek, lelkednek. Isten a fejeden levő hajszálak pontos számát is tudja. Nem kell erőlködnöd, hogy bemutasd magad Neki.
Ember egy életen át, talán egy kisebb vagyont elköltve, keresik azt az embert, aki igazán megérti őket. Pedig az Isten ingyen elérhető bárki számára, aki igazán hívja Őt. Szívesen igent mond, ha meghívod és befogadod Őt szívedbe, mint életed szabadítóját.
Ez az egyszerű, hitből fakadó cselekedet egy élethosszig tartó szeretet kapcsolat kezdete lehet. Ő, akiből a lelked vétetett, tökéletesen megért téged és szeretné veled tölteni az örökkévalóságot.

IMA: Istenem, köszönöm, hogy Szentlelked által elérhető a Te jelenléted minden gyermeked számára. Segíts megbecsülni jelenléted. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Isten szerető kezében

Vesd az Úrra terhedet, és ő gondot visel rád! Nem engedi sohasem, hogy ingadozzon az igaz.                  55. Zsoltár 22. vers Amikor nehé...