2024. április 5., péntek

Akinek hatalma van a viharok felett

Ő pedig felkelt, ráparancsolt a szélre, és azt mondta a tengernek: "Hallgass el, némulj meg!" És elállt a vihar, és nagy csendesség lett. Márk evangéliuma 4. fejezet 39. vers



Amikor az élet viharos hullámai felkavarják Isten gyermekeinek lelkét, amikor látszólag az útvesztők sötétje veszi körül őket, a Szentlélek által szívükben lakozó hatalmas Istenre. Jézus Krisztus felkelt a vihar közepén, és ráparancsolt a viharos szélre. Azt mondta a tengernek: "Hallgass el, némulj meg!", és azonnal nagy csendesség lett.
Az Úr Jézus Krisztus ezzel a cselekedettel tanít téged arra, hogy bízz benne, és légy hűséges Hozzá még a legnehezebb időkben is.
Amikor az élet viharai dúlnak körülötted, és úgy érzed, hogy elbuksz, ne felejtsd el, ha Isten gyermeke vagy, hogy az Úr mindig veled van. Ő az, aki megnyugtatja a vihart, és aki megszünteti a zűrzavart. Ő a biztonságod és a stabilitásod forrása a káosz közepette is.
Azt a hatalom, amely az Úr Jézus Krisztusban megnyilvánult, a Szentlélek által a Te életedben is megnyilvánulhat . Ő kész megszabadítani téged mindenféle félelemtől és aggodalomtól. Csak higgy és bízz benne teljes szívedből, és Őrá hagyatkozva szüntelenül haladj Krisztus nyomdokaiban.
Ne feledd, hogy ugyanez az Úr van veled minden pillanatban, akinek szavára engedelmeskedett a szél és a tenger. Ő kész arra, hogy lecsendesítse a te háborgó lelked és átsegítsen téged minden próbatételen és nehézségen. Légy tehát bátor és kitartó a Krisztusban vetett hitedben, hiszen az Úr mindig veled van, és mindig győztes leszel minden körülményben, ha engedsz az Ő szavának.

IMA: Istenem, köszönöm, hogy Te ma is Úr vagy minden viharon, körülményen, nehézségen. Szeretném rábízni magam a Te szavadra. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...