2024. április 4., csütörtök

Örökké tartó gyönyörűségek

Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van tenálad, örökké tart a gyönyörűség jobbodon. 16.Zsoltár 11. vers




Miben találhatod meg az igazi örömöd? Hol található a teljes öröm? A teljes öröm egyedül Istenben található. A mulandó világ és a bűnös élvezetek sem tartós sem teljes örömöt nem képesek adni neked.
Az Istenben található öröm akkor is ragyog és erőt ad neked, amikor az élet viharai dúlnak körülötted, amikor sötét felhők beárnyékolják életed egét. Isten az a tündöklő világosság, amely vezeti az Ő gyermekeit a legsötétebb körülmények között is.
Az a bizonyosság, hogy Istent követve Ő sosem hagy magamra, erőt ad nekem a küzdelemhez és a kitartáshoz. Hiszen Isten az egyedül, aki megvigasztal és erősít, akkor is, amikor úgy érezem, hogy senki ember fia nem tud igazán vigaszt nyújtani.
Emlékezz arra, hogy az igazi boldogság és öröm csak Krisztusban található meg, és hogy az élet minden kihívása közepette is az Ő kegyelme és irgalma vezet téged előre a cél felé.



Ó, Istenem, adj nekem bölcsességet és erőt, hogy mindig hűségesen kövessem az Élet útján, és soha ne veszítsem szem elől a Te világosságodat és szeretetedet. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...