2024. július 28., vasárnap

Krisztus minden napra kiterjedő jelenléte

...és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Máté evangéliuma 28. fejezet 20. b) vers



Amikor életed útján jársz, és a nehézségek, kihívások és aggályok vesznek körül, tudd, hogy Jézus mindig ott van melletted. Ő nem ígérte, hogy az élet könnyű lesz, de megígérte, hogy mindig veled lesz, bármi történjék is. Ez az Ígéret olyan, mint egy horgony, amely a legviharosabb napokban is biztosan megtart.

Képzeld el, hogy minden reggel, amikor felébredsz, Jézus ott van melletted, készen arra, hogy végigkísérjen a napodon. Ő ott van, amikor örömök érnek, és ott van, amikor szomorúságokkal kell szembenézned. Jelenléte állandó, véget nem érő és mindenek felett szeretetteljes.

Bízz ebben az ígéretben és engedd meg, hogy nap mint nap erőt adjon neked. Amikor úgy érzed, hogy nem bírod tovább, fordulj hozzá és kérd az Ő vezetését. Nyugodt lehetsz afelől, hogy Ő veled van, óv és szeret téged.

Tartsd ezt az ígéretet a szívedben, és hagyd, hogy átjárja mindennapjaidat. Jézus jelenléte legyen az a fény, amely megvilágítja utadat, és az a szeretet, amely mindig körülvesz. Legyen benned a békesség és a bizonyosság, hogy az Ő jelenléte minden nap vezet és védelmez téged a világ végezetéig. Csak figyelj Rá és végezd minden nap azt, amivel megbiz. Hidd el mindennek meglesz a jutalma, ha nem adod fel. Áldás és békesség kísérje minden lépésedet!


IMA: Istenem, kérlek segíts engem figyelni Krisztusra és végezni a feladataimat hűségesen a Te dicsőségedre. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A keresztény élet célja

...és világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok, milyen reménységre hívott el titeket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a s...