2024. augusztus 11., vasárnap

Áldott pihenés

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugvást adok nektek.” – Máté 11:28



A mai nap, egy új lehetőséget kínál neked, hogy elcsendesedj és közelebb kerülj Istenhez. Talán fáradt vagy a hétköznapok terheitől, a munka, a család és a mindennapi kihívások nyomása alatt. Isten azonban arra hív, hogy hagyd ezeket a terheket nála. Ő az, aki megnyugvást ígér mindazoknak, akik hozzá fordulnak.
Ezen a napon emlékeztesd magad arra, hogy Isten végtelen szeretetével körülvesz téged. Az Ő szeretete nem függ attól, hogy mit tettél, vagy mit nem tettél meg. Egyszerűen azért szeret, mert az Ő gyermeke vagy. Engedd meg magadnak, hogy ezen a napon pihenj meg az Ő jelenlétében, és engedd, hogy a lelked feltöltődjön.
Isten meghív téged, hogy töltsd vele az idődet, imában és elmélkedésben, és tapasztald meg az Ő békéjét, amely minden értelmet meghalad. Vegyél részt ma egy bibliai alapokon álló gyülekezet istentiszteleti alkalmán és tapasztald meg a közösségben rejlő lelki erőt. Ha engeded, hogy Isten szeretete áradjon benned, akkor a hétköznapok terhei is könnyebbek lesznek. Mert Ő veled van minden lépésednél, és az Ő ereje által képes vagy mindent elhordozni.

Ima:
Mennyei Atyám, köszönöm Neked ezt a napot, amikor megpihenhetek a Te jelenlétedben. Kérlek, vedd le rólam a hétköznapok terheit, és adj nekem megnyugvást a Te békédben. Segíts, hogy szívem és elmém nyitott legyen a Te vezetésedre, és hogy mindig bízzak Benned, bármi is jön elém. Töltsd be a szívemet szereteteddel, hogy minden nap érzékelhessem a Te közelségedet. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Isten meghallgatja övéit

Hallgass, Uram, imádságomra, és figyelj könyörgő szavamra! A nyomorúság idején hozzád kiáltok, mert te meghallgatsz engem. 86. zsoltár 6-7. ...