2024. augusztus 31., szombat

Isten oltalmazza övéit

Nem kell félned a rémségektől éjjel, sem a suhanó nyíltól nappal, sem a homályban lopódzó dögvésztől, sem a délben pusztító ragálytól. 91. fejezet 5-6. vers




Isten ma arra akar ösztönözni téged, hogy bízz az Ő védelmében és gondviselésében. Az élet tele van látható és láthatatlan veszélyekkel, legyenek azok fizikai fenyegetések vagy lelki kihívások. Mégis, az Úr ígérete szerint nem kell félned, mert Ő mindig ott van, hogy oltalmazzon és vezessem.
A rémségek, amelyek éjjel vagy nappal támadhatnak, jelképezhetik a félelmeket, aggodalmakat és kihívásokat az életedben. Ezekkel szemben úgy találhatsz nyugalmat, ha az Úrra bízod magad, aki erősebb azoknál. Az éjszaka sötétje, a homályban lopódzó fenyegetések időszakai ösztönözhetnek arra, hogy bizonytalanságot érezz, de ebben az időszakban is tudatosíthatod, hogy Isten védelme alatt áll életed.
Ezek a szavak arra bátorítanak, hogy ne engedd, hogy a félelem uralkodjon a szívedben, hanem merülj el az isteni szeretet és béke tudatában. Az Úr ereje és jelenléte mindig ott van, hogy megnyugtasson és biztonságot nyújtson számodra minden kihívás közepette.

IMA: Mennyei Atyám, köszönöm neked az ígéretet, hogy soha nem kell félnem, mert te mindig velem vagy. Segíts, hogy szívem békével és bizalommal teljen meg, még ha körülöttem veszélyek és nehézségek is leselkednek. Erősíts meg, hogy ne engedjek a félelemnek, hanem tartsak ki a te vezetésed és védelmed alatt. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Isten meghallgatja övéit

Hallgass, Uram, imádságomra, és figyelj könyörgő szavamra! A nyomorúság idején hozzád kiáltok, mert te meghallgatsz engem. 86. zsoltár 6-7. ...