2024. szeptember 5., csütörtök

Nem szunnyad őriződ

Nem engedi, hogy lábad megtántorodjék, nem szunnyad őriződ. 121. zsoltár 3. vers




Isten őrizőként vigyáz az Ő gyermekeire. Ő látja mindazt, ami előtted áll, és figyelmeztet, amikor veszély fenyeget. Az Ő hűsége biztosíték arra, hogy soha nem hagy magadra a nehéz időkben. Amikor meginogsz, Ő az, aki megerősít, amikor fáradt vagy, Ő az, aki új erőt ad. Isten jelenléte állandó, és soha nem szunnyad. Éjjel és nappal, jóban és rosszban is ott van melletted, figyel rád, és gondoskodik rólad.

Emlékezz rá, hogy Isten szeretete és gondviselése állandó és változhatatlan. Bízz benne, és tudd, hogy Ő mindig ott van, hogy megvédjen, és hogy a helyes úton vezessen. Ne félj a jövőtől, mert Isten, aki soha nem alszik, őrködik feletted. Tudakozd az Ő szavát, a Bibliát és engedelmes szívvel figyelj Rá a mai napon is.

IMA: Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Te vagy az én őrizőm, aki soha nem hagy magamra. Köszönöm, hogy gondoskodsz rólam, és nem engeded, hogy lábam megtántorodjék. Kérlek, erősítsd meg hitemet és adj nekem bátorságot, hogy minden nap bízzak Benned. Tarts meg engem a helyes úton, és segíts, hogy mindig érezzem jelenlétedet az életemben. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Isten meghallgatja övéit

Hallgass, Uram, imádságomra, és figyelj könyörgő szavamra! A nyomorúság idején hozzád kiáltok, mert te meghallgatsz engem. 86. zsoltár 6-7. ...