2024. szeptember 6., péntek

Istennek minden lehetséges

Ő így felelt: „Ami lehetetlen az embereknek, az Istennek lehetséges.                                                        Lukács evangéliuma 18. fejezet 27. vers



Amikor az élet kihívásaival szembesülsz, gyakran találkozhatsz olyan helyzetekkel, amelyek meghaladják az emberi képességeket. Lehet, hogy kilátástalannak tűnnek a körülményeid, vagy reménytelennek érzed a helyzetet. Ilyenkor könnyű elveszíteni a hitet és úgy érezni, hogy nincs kiút. Azonban Jézus szavai emlékeztetnek arra, hogy "Ami lehetetlen az embereknek, az Istennek lehetséges"

Isten hatalma végtelen, és nincs olyan akadály, amelyet Ő ne tudna legyőzni. Amikor a te erőd kevésnek bizonyul, Isten ott van, hogy csodát tegyen. Ő képes arra, hogy reményt adjon a reménytelenségben, és megoldást találjon a lehetetlennek tűnő problémákra. Emlékezned kell arra, hogy Isten számára nincs lehetetlen, és Ő mindig kész arra, hogy beavatkozzon az életedbe, ha hittel fordulsz hozzá.

Amikor úgy érzed, hogy nincs kiút, ne feledd, hogy Isten képes megnyitni előtted azokat az ajtókat, amelyek az emberek szemében zárva vannak. Bízz benne, mert Ő látja a teljes képet, és képes csodát tenni ott, ahol te már feladtad volna a reményt. Isten hűsége és hatalma megbízható, és Ő mindig a javadra munkálkodik, még akkor is, ha te ezt nem látod azonnal.


IMA: Mennyei Atyám, köszönöm, hogy Nálad nincs lehetetlen. Kérlek, erősítsd meg a hitemet, amikor az élet kihívásaival szembesülök. Segíts, hogy mindig bízzak a Te hatalmadban, és emlékezzek arra, hogy amit az emberek nem tudnak megoldani, azt Te könnyedén megoldod. Add meg nekem a bátorságot és a reményt, hogy soha ne adjam fel, hanem mindig Rád tekintsek. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Isten meghallgatja övéit

Hallgass, Uram, imádságomra, és figyelj könyörgő szavamra! A nyomorúság idején hozzád kiáltok, mert te meghallgatsz engem. 86. zsoltár 6-7. ...