2018. július 11., szerda

A körülmények adottak!



Hű az, a ki elhívott titeket és ő meg is cselekszi azt.
1 Thesszalonika 5:24

Isten hűséges! Isten be fogja végezni a munkáját benned és rajtad keresztül. A kérdés csak az, hogy te felkészültél-e arra, hogy átvedd azt amit készített neked?
Istenen nem múlik! Ő mindig készen áll arra, hogy végezze benned a munkát. Ő már elkezdte benned a folyamatot, ha az Ő gyermekévé lettél a Krisztusban vetett hit által.
A körülmények tehát adottak arra, hogy Isten megáldjon téged és győzelmet adjon neked.
Arra hív téged Isten, hogy járj teljességgel az Ő akaratában. Ha te is aláveted magad az Ő hívásának, akkor nincs kétsége arról, hogy sikerrel jársz, hiszen Ő ruház fel erővel és kegyelemmel. Ha Isten akaratában jársz, akkor most pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Mindegy, hogy te mit érzel, vagy mit gondolsz ezzel kapcsolatosan.
Ha viszont lázadsz az Isten akarata ellen, akkor teljesen mindegy mit gondolsz, mert a lehető legrosszabb helyen vagy. Tehát kedves olvasóm, vizsgáld meg magad. Isten akaratában jársz-e? Isten gyermeke vagy-e? Ha igen, akkor a jó helyen vagy és célba fogsz érni.
Ha nem, térj vissza Istenhez, hogy ne maradj az átok gyermeke.

Ima: Atyám, köszönöm neked Fiadat, Krisztust aki végigjárta az általad kijelölt utat a golgotai keresztig, hogy nekünk életet szerezzen. Bocsásd meg minden lázadásunkat, önfejűségünket, és taníts járni mindig a te akaratodban, utadon. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...