2019. június 12., szerda

Jöjj Uram Jézus hamar!

Őt szeretitek, pedig nem láttátok, őbenne hisztek, bár most sem látjátok, és kimondhatatlan, dicsőült örömmel örvendeztek,
Péter 1. levele 1. fejezet 8. vers



Az Isten emberei kellene legyenek a legboldogabb emberek az egész világon. Az embereket vonzanunk kellene és meg kellene kérdezniük, hogy miből fakad az örömünk és gyönyörűségünk forrása. Emlékeztetlek téged, Isten gyermeke, hogy meg vagyunk váltva a Bárány ( Jézus Krisztus), vére által, a múltunkban történt bűneink a bárány vére alá kerültek és elmosta azokat örökre. Ezekkel már sosem vádolhat minket senki.
Isten a mi Atyánk lett, Krisztus a testvérünkké lett, a Szentlélek pedig pártfogónkká, vigasztalónkká lett.
A mi testvérünk felment az Atyánkhoz, hogy helyet készítsen ott nekünk, de meghagyta nekünk az ígéretet, miszerint vissza fog térni és magával fog vinni minket.
Olyan csodálatos, hogy Isten nem Mózest fogja küldeni, nem Illést, nem Pál apostolt fogja küldeni. Ő maga fog visszajönni értünk. Az Isten gyermekei nem félnek Krisztus eljövetelétől. Örülnek annak, kimondhatatlan, dicsőült örömmel.
Jöjj Uram Jézus hamar.

IMA: Istenünk minden oka megvan az örömre és bizakodásra gyermekeidnek. Segíts minket meggyökerezni Benned és örülni Benned és Neked. Érints meg minden olyan olvasót aki még nem békült meg Veled Atyánk, Krisztus vére által. Szeretnénk sokan örülni annak amikor elviszel minket magaddal. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Szentlélek egyesítő ereje

Mindnyájan megteltek Szentlélekkel, és különféle nyelveken kezdtek beszélni; úgy, ahogyan a Lélek adta nekik, hogy szóljanak. (Apostolok Cse...