2022. február 20., vasárnap

Gyökerezz Isten szeretetében

De én olyan vagyok, mint a viruló olajfa, Isten házában lehetek, bízom Isten szeretetében most és mindenkor. Hálát adok neked mindenkor, mert te munkálkodsz. Nevedben reménykedem, mert jó vagy híveidhez. 52. Zsoltár 8-9. versek



Voltak és lesznek nehéz idők a személyes életedben, családi életedben, munkahelyeden, gyülekezetedben.
Vannak olyan időszakok, amikor úgy érzed, hogy egyedül maradtál és csak egy szerencsétlen ember vagy. Egy nap talán nem lesz annyi pénzed amennyi eddig volt, vagy amennyit szerettél volna. Egy nap jelentkezni fognak egészségügyi problémáid is.
Az az ember, aki ott van Isten házában, jelenlétében, szeretetében, nem fél az ínséges időktől.
Az Isten embere a nehéz időkben is bőven hoz gyümölcsöt, mert az élete Istenben van meggyökerezve. Istenből megkapja mindazt a lelki erőt, tápanyagot, amely gyümölcsözővé teszi minden körülmények között.
Töltődj, erősödj, ha most úgy érzed, hogy még nem érkezett el életedben az ínséges időszak.
Szívd magadba Isten minden egyes szavát, mert eljön az idő, amikor éhséget bocsát az Isten a földre, de az emberek nem fogják hallani, megérteni az Isten üzenetét.
Örülj még most, amikor nem hurcolnak meg azért, mert elmész az Isten házába vagy olvasod az Isten beszédét.
Mi az, ami kiszívja az életed, erőt a lelked fájából? Meg nem bocsátás? Bocsáss meg! Magány? Lépj oda valaki mellé, aki szintén magányos és máris találni fogsz egy barátot.
Hozd rendbe a dolgokat elsősorban a házad táján.


IMA: Istenem, segíts nekem feltöltődni a Te házadban naponként, hogy az ínséges időkben is gyümölcsöző életem lehessen a Te dicsőségedre. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vigyázz a szívedre!

Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet!                   Példabeszédek könyve 4. fejezet 23. vers K...