2022. február 22., kedd

Jöjj Krisztushoz

Estefelé pedig, amikor lement a nap, hozzávittek minden beteget és megszállottat; az egész város összegyűlt az ajtó előtt. Sok, különféle betegségben sínylődőt meggyógyított; sok ördögöt is kiűzött, és nem engedte beszélni az ördögöket; azok ugyanis felismerték őt.
Márk evangéliuma 1. fejezet 32-34. versek



Vannak emberek, akik megvárják, amíg életük utolsó szakaszába lépnek, hogy akkor jöjjenek Krisztushoz. Még ez is jobb, mint az, ha egyáltalán nem jössz Jézus Krisztushoz.
Természetesen nem biztos, hogy életed utolsó szakaszában még meg fogod találni Isten kegyelmét.
Különbség van a között az ember között, aki egész életében úgy élte az életét, hogy nem hallotta, értette meg Isten örök életre hívó szavát és idős korában meghallja és elfogadja azt.
Mi lesz azokkal az emberekkel, akiket Isten annyiszor hívott már életükben, de folyamatosan visszautasították a hívást? Meg tud-e még lágyulni a szívük, az életük utolsó szakaszában?
Isten ma is vár és ma is hív téged. Emberekben, földi szervezetekben csalódhatsz, de Istenben sosem fogsz csalódni.
Isten hajlandó megbocsátani bűneidet. Hajlandó megváltoztatni az életedet. Mit várhatsz az Isten kegyelme nélkül a földi életedtől? Mi marad az Isten nélkül?
Krisztus kész csodát tenni a te életedben, főleg, ha úgy érzed, hogy az erőforrásaid végéhez érkeztél.
Ha úgy érzed, minden lefele húz, tökéletes az idő arra, hogy Krisztushoz jöjj.


IMA: Istenem, Te vagy az egyetlen biztos pont ebben az életben. Szeretném megragadni a Krisztus által készített kegyelmet, változást, gyógyulást. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vigyázz a szívedre!

Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet!                   Példabeszédek könyve 4. fejezet 23. vers K...